vrijdag, mei 24, 2019

Biografie

Susanne Winkler, sopraan, is regelmatig te horen in liedrecitals en thematische programmas. In 2017 behaalde zij haar Bachelor of Music aan de Schumann Akademie Zwolle en volgt nu zangles bij Ronald Klekamp. Ze volgde verder lessen en masterclasses bij Louise Crane, Franciska Dukel, Marjan Kuiper, Nelly Miricioiu en Sarah Walker.
Sinds 2009 is zij samen met pianist Daan van de Velde als liedduo verbonden aan Stg. Feest der Poëzie Amsterdam. Ze zong verder in het koor van Stg. Opera2Day Den Haag in de producties van Don Giovanni en Medée. Als soliste was ze te horen met orkestliederen van componist A. Diepenbrock met het Talent Op Podium Orkest tijdens het Festijn van Tachtig in Amsterdam, in de Lukaspassion van G.F. Telemann bij Stichting Vocale Muziek Den Haag en met de sopraansolo in Brahms “Ein deutsches Requiem” tijdens de scratchdag Rotterdam ism Stg. Toonkunst Rotterdam.

Susanne heeft een eigen zanglespraktijk in Rotterdam, geeft muziekcursussen bij de Volksuniversiteit Rotterdam en is vocal coach van het koor Connection in Den Haag.

Back To Top